Om att ta snabbaste vägen in till staden..

Published mars 27, 2012 by fruhatt

..trodde jag . Den tråkigaste men snabbaste  vägen in till staden är buss och tråkpendel . Jag åker oftast buss och T-bana eller buss och buss. Men idag så bestämde jag mig för att komma lite snabbt till stan. Ameellerhur . En eleledning nedriven . Jag stod och väntade på pendelhelvetet alldels för tunt klädd ( jag har bestämt mig för att det är vår ) det stod stojjande dagisbarn ( väldigt söta men jag är lud och ljuskänslig just nu ) på min ena sida och på min andra sida en man i min ålder som var lika hög som Turning torso * .Okul.

Knatade hit för att lämman igen och låna böcker . Till Lidl för att köpa choklad ( har en stor kakbeställning ) . Var helt slut när jag uppe på KS stod och väntade på bussen . Int orkar jag så mycket int..Väl hemma så hade jag fått paket !!! Är det sniggt eller är det sniggt ? Mia ingick tyvärr inte men kolla på hennes alster här hur duktig som helst !

Min nya klänning döck även upp men jag ORKAR inte dra på mig den och fota . Men det kommer att bli sommarens plagg för mig det känner jag i ena näsvingen ** . Kycklingen stekt i ugnen och jag läser  den här boken under tiden. Den är rolig och ganska sorglig och mycket sex så är du pryd får du vara beredd på det .

TV kväll får det bli om jag inte somnar på golvet. Typ.

* Asså påtänd.

** Min fotfobi förbjuder mig att nämna delar av blana ( fötter på Sthlmska )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 132 andra följare

%d bloggare gillar detta: