Muttrande och fnysande

Published april 19, 2012 by fruhatt

Jag har hela dagen varit vrång som en felknäppt kofta . Okul. Ställde in förhandsvisning av film vid Stureplan, goodiebag , kändismingel, gratisdrinkar och efterfest på Soap bar . Jag orkade inte fixa till mig för att åka in till staden för att mingla. Det blir fler tillfällen det vet jag . Är så hemkär nuförtiden . Läste ett bra citat i en veckotidningCitat för oss hemmakatter ” Jag vill gå hem innan jag gått ut ” Älskart. Jag är som Tjuren Ferdinand ..trivs bäst då jag får lukta på blommorna .

Jag har egentligen om jag tänker efter alltid varit sådan . Längtade hem så fort jag var en meter hemifrån. Och då har jag ändå sett mig om i världen , har liksom spelat äventyrlig så där . När jag var yngre så var jag oftast en annan person en den jag egentligen ville vara .För att passa in på något sätt . Skrattade högt , kastade med huvudet och visade ögonvitor och tänder som en manisk häst . När jag bestämde mig för att sluta låtsas vara en yrhätta så var jag tjugo år gammal och helt plötsligt vägrade delta i charader . Charader är rena tortyren för människor med social fobi ( och int så lite wt ) och min bästis fräste åt mig-Var inte så jävla svensk . Nota bene jag var en tråkig svenska bland idel islänningar , greker och Amerikanare . Idioter . Sedan den dagen så vägrar jag vara med och leka . Jag kan räkna poöng , heja på lag, servera förfriskningar och fortsätta vare en tråkig svensk. Istället för att känna mig så här . Lek gärna men låt mig slippa . Jag har aldrig dansat på bord och fjantat mig. -Så klart att du inte har, du är jue en Prinsessa sa min rara man då jag berättade . Frågor på det ?

Glodde på ett halv öga på Gokväll och gör om mig . Majj Gadd säger jag bara . Kvinnan som de gjorde om var rikiigt söt tills de satte på henne någon slags kostymbyxa med sydda pressveck som smalnade av vid foten . I beige. Den mest svårburna färg som finns. Hon hade någon oformlig jacka till det och som pricken över i:et en top med liksom pärlfransar som skälmskt tittade fram . Att hon inte började gråta var en prestation. Den nya styliste hade en illasittande extremt bllommig jumper på sig . Såg ut som en engelsk soffa i kretong. Hon är säkert jättetrevlig och snäll mot barn , och skänker pengar till Greenpeace och köper majblommor . Men jag tyckte att det inte var så himla sniggt. Men sedan räknas jag jue som en ond människa också .

Var tvungen att lägga mig i badet för att lugna ner mig. Skumbad är nervlugnande och bra för värken . Jag har köpt en ny hudlotion på Apteka idag så jag sitter och luktar på mig själv ( i brist på blommor dårå ) köpte även Glucosine mot min värk och den hjälper ! Har även införskaffat solskyddsfaktor 30 och allergimedecin. Så våren kom igen ! Vad väntar du på ??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 132 andra följare

%d bloggare gillar detta: