Festivalor och galor..

Published februari 9, 2014 by fruhatt

..halva kvällen . Då jag kom hem igår så blev det ett bad . För lika gott som häst luktar på hästar lika illa luktar det på människor.., Dessutom så hade jag ont i kroppen . Vid ridning så aktiveras massor med muskler som du inte visste att du hade . Det är inte bara att hänga på liksom.

Herrarna åkte för att handla och jag njöt över tystnaden och lite ensamtid. Tittade på det sist avsnittet av Sex and the city och bölade för att jag blev så rörd . När det har varit tungt här hemma ( vi pratar tio års tid ) så biter jag ihop och roddar skiten . Det finns inte plats för tårar . Men då jag ser på TV …känslomämäsig inkontinens . Jag gillar Sex and…pga av att det handlar om riktig vänskap mellan kvinnor . Massor av NYC bilder, snygga skor och ganska fula kläder . Och så börjar en bli lite uttjatad ..Carrie måste ta taxi för att ha högklackade skor. Meeeeeeeeh..byt till sneakers !
Miranda är favoriten med sin bleka hy och sin cynism . I ett avsnitt då de hade smekmånad så ringde hon till Carrie för att med en uppgiven röst berätta att de tittade på den brinnande brasan i 1,5 timma ,skrattar högt varje gång . Under min ”glanstid så träffade jag med jämna mellanrum en man som tog med mig ut till en park för att titta på ..månen . Jisses . Minns fortfarande att jag gav honom en blick som om han var inte riktigt vid sinna sinnes fulla bruk. Jag är född cynisk. Och otålig .

Manenn ville se melodifestivalen men inte jag . Han älskar mello och jag honom så valet lätt . Ett glas rött och uppassning av äldsten som lagade mat . Hamburgare för dem och vegoburgare för mor .
Festivaln dårå..ptja…bättre än förra året veckan .Panetoz gick vidare , gillade energin i låten och så kunde de DANSA ! Ho Sanna var väl väntat och att den bespottade Martin Stenmark gick till andra chansen . Var väl inget större fel på den låten. Dessutom så kan han sjunga ! Jag saknade Anton Ewald . Han borde vara med VARJE gång .

Gayagalan. Så fylld med mod och kärlek . Christer Lindarw höll ett brandtal till Transor och transexuella . Heders Christer . INGEN ska behandlas illa för vare sig politisk , religös eller sexuell tillhörighet . Det finns plats för alla ! Eller..det borde finnas ..Hederspriset gick till Barbro Westerholm . En vinnare värd namnet ! Det behövs mer kärlek i världen . Att Herreys var med tyckte vi var sköj .En gång i tiden ( för ca 1-14 år sedan ) så var jag med i Stiff * . HanoiPia , jag och ett tiotal vackra gaygossar . Det var fjäderboa, glitter, strass , skyhöga klackar och champagne . Det var då som jag lärde mig stegen till Herreys dans . Nu så är det soffan , tjock tröja, värmande pläd och se galan på tv istället för på plats. Allt har sin tid . Men oj, vad jag har haft skoj !

Brunch med korsord och i ef förmodligen ett danspass . Om kroppen inte vill vila . Äldsten fixar käket

* Stockholms intresse förening för fjollor . Nu spridda för vinden . De två sista åren så har vi bara träffats på begravningar 😦

Annonser

2 comments on “Festivalor och galor..

 • Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

  Google+ photo

  Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

  Ansluter till %s

  %d bloggare gillar detta: