Just ja…

Published juli 19, 2014 by fruhatt

..- 11,5 kg på  vågen sedan 1/4 . Jag kan bara tacka mig själv och min envishet . Strikt diet ( och jag har inte svultit mig utan ätit bra mat i små portioner och inget godis  . Och eftersom jag inte längre tål gluten så är det inte så svårt att avstå från pasta, vitt bröd , kakor rmm. Och lusläsa allt .

Idog träning ger resultat men en sådan här viktgång på relativt kort tid gör att huvudet inte hänger med. Känner mig fortfarande störtfet fast de mesta i min garderob hänger på kroppen och undangömda skatter i form av kläder som stått på vänt plockas fram . Och så har inte mina lår hängt med . Om jag skakar dem snabbt så skakar de som segel i storm i två sekunder ( jag tog tid ) Men allt har sin tid , även fladderlår . Nota bene det är lätt att gå ner i vikt..det svåra är att behålla vikten .

Annonser

8 comments on “Just ja…

 • Blir, som vanligt, glad och inspirerad av dig…. ”Fladderlåren” 🙂 härlig ord och perfekt beskrivet.
  Ha det bara absolut bäst!

 • Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

  Google+ photo

  Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

  Ansluter till %s

  %d bloggare gillar detta: