Paus..

Published maj 11, 2015 by fruhatt

..jag har en muskelinflammation i höger arm och tumme. Datasittande är verboten ( eller skriva i alla fall) .Så jag roar mig med att gå i skogen i stort varje morgon .Heka 6,4 km! Jag måste röra på mig . Och glo på vår nya fina platt tv.Nej, vi är inte rika ,Då vi började prata omm en ny TV så började vi att spara .Alltså inga fika eller resturangbesök . Så funkar vi och hag har inga åsikter om hur andra människor gör.

Äldsten har jöpt alla Star  Warsfilmer så nu blir det filmtajm!

Turkietraopprten dröjer till jag mår bra .Tralalala

Annonser

2 comments on “Paus..

 • Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

  Google+ photo

  Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

  Ansluter till %s

  %d bloggare gillar detta: