tummen bråkar

Published juni 28, 2015 by fruhatt

Sent om sider så är jag tillbaka , tummen väntar på operation . Att inte få använda höger tumme är krångligare än vad jag trodde . Och så krånglade datorn det gock inte ens att skriva inlägg . Okul , med jag har en god vän som förbarmande sig över mig och sålde sin smartphone till mig för ett vrakpris . Så nu känns det roligt igen ! Det tar sin tid att skriva men vem har bråttom ? Jag återkommer för at skriva om Turkiet och om vår tripp till Skåne !

Annonser

One comment on “tummen bråkar

 • Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

  Google+ photo

  Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

  Ansluter till %s

  %d bloggare gillar detta: