Tappat sugen…

Published augusti 4, 2015 by fruhatt

..totalt.

Sommaren har varit regnig och jag som alltid älskat sol och värme tar den här sommaren som en anledning till att dra mig undan.

Det är för många löften som inte infriades .Resor som inte blev av .Teaterföreställningar som inte blev sedda . Förr så hade jag blivit arg men nu så..struntar jag i det . Orka engagera mig med tjat .

Och så har Mommie Dearest varit på hugget .Jag skriver i ett skyddat inlägg .Vill du ha lösen så skriv det i kommentarsfältet för nu har hon gått totalt över gränsen .Jag är lika sorgsen som jag var när jag var 15 år .

Annonser

7 comments on “Tappat sugen…

 • Jag har kollat efter inlägg varje dag sedan slutet på juni så nu är det nog dags att jag ber om ett lösenord. Kram!

 • Saknar dina ord när du inte skriver….. Vet inte om jag är kvalificerad för lösenord men hoppas.
  Många varma kramar

 • Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

  Google+ photo

  Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

  Ansluter till %s

  %d bloggare gillar detta: