Längesedan ..

Published november 10, 2015 by fruhatt

….jag skrev . Livet kom emellan sjukdomar och och sorger Tråkigheter som tex att vår bil blev påkörd bakifrån  bakifrån så att den blev som ett dragspel . Uffe klarade sig utan  en skråma .Men Hobbe måste skrotas  och vi har inte längre  till hyrbil till reducerat pris .Kan säkert ses  som ett lyxproblem

Men sommaren var stundtals bra pga att jag sätter ned foten .Jag accepterar inte att bli snäst .Varken irl eller i cyber .För det mesta så är det inte av ondska utan pga av att man kanske inte tänker sig för men ibland är det ren härskarteknik . Det biter inte på mig längre .

Men jag hävdar bestämt att de flesta människor är goda !

Elias pluggar i Budapest och om vi hittar ett bra boende så åker vi dit sists helgen i denna månad .

Sitter och väntar på att balkoninglasmingmannen ska komma . Först så skull de komma och mäta balkongen i våras men det blev i höstas och de skulle ha kommit för två veckor sedan men bokade av .Om de kommer idag så blir jag mycket förvånad

Det var allt för idag !

Annonser

2 comments on “Längesedan ..

 • Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

  Google+ photo

  Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

  Ansluter till %s

  %d bloggare gillar detta: