Tillbaka…

Published april 20, 2016 by fruhatt

..dock ej med full kraft.Mycket har hänt under min bloggtorka.Bra saker som resan till Budapest och obra  som att vi blev påkörda bakifrån och hobbe *blev som ett dragspel.

Nu är det vår och jag är ovanligt glad över att det är vår  brukar deppa ihop . Jag tränar inte så ofta på Friskis eftersom bussförarna skiter fullkomligt i tidtabellen och kör typ tre minuter innan den ska avgå så får jag vänta 15 minuter på nästa buss vilket innebär att det tar en halvtimma att ta sig dit. Ett alternativ är att en bit men inte med en fullpackad träningsväska . Och definitivt inte hem efter ett jobbigt pass .

dessutom så tycker jag att det är jobbigt med så många människor omkring mig , är lite folkskygg och all musik , stimmande och alla människor överallt tar knäcken på mig. Är otroligt ljudkänslig. Jg brukar gå hem då jag ha jobbat det är visserligen bara två km men jag går genom en park och med musik i lurarna kan jag gå mycket . Istället för att gå på gym så hasar , går och springer i skogen istället .Åtta km är den sträckan som gäller . Vikten har stått stilla hur länge som helst . Trots att jag inte äter sött , vitt mjöl eller äter för fet mat ( min mage dör av för fet mat ) . Det är tröstlöst för jag vill bli riktigt smal. Hatar min stora kropp .Min man brukar säga -Men du har gått ner 35 kg. I mitt huvud är jag fortfarande enorm . Okul.

Efter en incident i början av september då MD** ännu en gång fräste åt mig inför sina vänner ock gjorde sig rolig över mig så bestämde jag mig för att sluta helt med alkohol .Jag ska i alla fall ha ryggen fri och inte kunna skylla på att jag var ” lite berusad ”. Dessutom så funkar det inte ihop med min ADHD medicin. Concertan har givit mig elefanthud . När jag har berättat saker för MD så har hon ifrågasatt det som jag sagt eller så har hon bara sagt -Jaha. Så nu har jag slutat att berätta saker .Håller käften mao .Lugnast så . Och då U får sina utbrott över att allt flyttas runt och han inte hittar någonting så går jag bara därifrån . Det är en smula märkligt att saker flyttas runt då jag inte petar på hans saker.Förmodligen är det små tomtar som gör det .

Jag orkar inte längre tjata om städning.Ska mitt liv bara bestå av att gneta och städa .Nej, tack .Numera blundar jag och gör roligare saker .Ett stort plus är äldstes som dammsuger och torkar klet. Det är mammas pojke det.

Det var allt för idag . Dags att frukostera .

  • Vår bil.
  • **Mommie dearest
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: