Tiden går fort…

Published augusti 25, 2017 by fruhatt

.. då man har roligt . Och mindre roligt.

Jag gör tvärtemot alla andra. Börjar blogga igen istället för att sluta. Har alltid varit motvalls . ..Det har hänt mycket sedan sist . Vi har varit i Budapest eftersom min ena son studerade där . Och nu senast var vi i NYC .

För snart ett år sedan så fick jag veta att min biologiska pappa hade dött . Och att han in i det sista inte ville ha kontakt med mig. Men samma dag som han dog så sade han till min pappas kusin-Ta kontakt med min dotter. Visst det är sorgligt att han inte ville kännas vid mig . Men  jag fick kontakt med Kjell ( Pappas kusin ) och hans fru Marianne . Fantastiska människor . Så lite familj fick jag . Ja…familj ja..det är som vanligt . Resten kommer i ett låst inlägg. Vill du ha lösen så skicka ett pm via Instagram och berätta varför just du vill ha lösen. En del av er är självskrivna . I början på December så landade en hög med pengar på ett  konto. Ja, jag ärvde en summa pengar och det första jag gjorde var att säga till min man-Nu ,jäklar åker vi till NYC . Och det gjorde vi .

Så jag kommer att berätta om dåtid och nutid. Och en hel del bilder från våra resor .Väl bekomme .

Annonser

One comment on “Tiden går fort…

 • Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

  Google+ photo

  Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

  Ansluter till %s

  %d bloggare gillar detta: